REVIDERM-
een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid

Reviderm zag dat al tientallen jaren geleden in en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van producten en behandelingen die je huid er echt beter uit laten zien. Het Reviderm systeem van vandaag bestaat uit een aantal sterk met elkaar samenhangende onderdelen, die tezamen het beste resultaat garanderen.

De toestand van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van een goede kwaliteit.

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen. Met de producten en behandelingen van Reviderm, die altijd worden gecombineerd met de unieke Reviderm microdermabrasie, bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering. Belangrijker is dat je hiermee ook de oorzaken van het verouderingsproces, zoals vertraging van huidfuncties, tegengaat en helpt om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie.

AFSPRAAK MAKEN?

OPENINGSTIJDEN:
maandag: zijn wij gesloten
di t/m za: 09:00-17:00 uur
zondag: zijn wij gesloten

CELLUCUR-
een speciale verzorging voor speciale behoeften

Cellucur was oorspronkelijk een additionele serie verzorgingsproducten van Reviderm. Tegenwoordig is Cellucur uitgegroeid tot een volwaardige cosmeticalijn die gericht is op het behandelen van huidproblemen

AFSPRAAK MAKEN?

OPENINGSTIJDEN:
maandag: zijn wij gesloten
di t/m za: 09:00-17:00 uur
zondag: zijn wij gesloten

Cellucur cosmeceuticals effectieve behandeling van probleemhuiden.

Een speciale verzorging voor speciale behoeften.

De filosofie van Cellucur combineert innovatieve cosmetische kennis en medische ervaring in huidverzorging; hiervan is de term ‘cosmeceutical’ afgeleid. Het is belangrijk dat je behandelingen geadviseerd krijgt, waarbij rekening wordt gehouden met jouw huidtype, de behoeften van je huid en de tijd van het jaar. De Cellucur serie bevat speciale producten, zoals bijvoorbeeld producten voor het behandelen van littekenweefsel en acne.

Het Cellucur systeem is een combinatie van intensieve salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik. Reviderm heeft ook voor Cellucur een compleet behandelsysteem ontwikkeld dat speciaal gericht is op het behandelen van problemen in de huid. Het systeem bestaat uit 6 opeenvolgende en bij elkaar behorende stappen.

Maak kennis met dit complete behandelsysteem en ervaar de probleemoplossende werking voor een gezonde stralende huid en een nieuwe manier van huidverzorging voor in de toekomst.

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF