OVER BEAUTYSTUDIO ANOESKA DE WIT –
believe in your beauty

Vanuit een rustig gelegen studio in het centrum van Warmenhuizen streeft ons team van gedreven en gediplomeerde specialisten naar kwaliteit en resultaat. Dus zoekt u een eerlijk, professioneel en persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Al onze medewerkers hebben hun eigen expertise waardoor wij beschikken over een breed scala aan mogelijkheden Bij ons kunt u dus niet alleen terecht voor een ontspannen massage, maar wij bieden ook professionele oplossingen voor uw schoonheidsdilemma’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van permanente make-up of een effectieve Microdermabrasie-behandeling waarbij we uw bovenste huidlaag polijsten?

Op basis van uw wensen stellen wij graag samen met u een behandelplan op om toe te werken naar het ultieme resultaat. Zowel voor de korte termijn, als op lange termijn. Wij letten daarbij op een passende balans tussen salonbehandelingen en thuisverzorging.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies met behandelplan.

Tot ziens bij BeautyStudio Anoeska de Wit!

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Ik kom al jaren bij Anoeska en haar team en ben een heel tevreden klant!
Het team weet precies wat voor mijn gezicht, handen of voeten het allerbeste is.  Ze werken volgens de nieuwste methoden en  met de beste producten. Ik weet mij in goede handen en kan mij in alle rust aan hun weldadige zorgen overgeven. Anoeska en haar meiden vormen een deskundig, warm en betrokken team en bezorgen mij elke keer dat ik in de salon ben een ultiem verwenmoment.

Rina RuiterBergen NH

Een prettige salon, een fijne omgeving, waar je door zeer vriendelijke en deskundig personeel goede behandelingen kunt krijgen voor je gezicht, lijf of voeten. Het is voor mij, al 12 jaar lang, nog steeds een ‘cadeautje’ om er eens in de 7 weken naar toe te kunnen gaan. Een moment voor jezelf!

Mirjam BergsmaBergen NH