Het team van –
BeautyStudio Anoeska de Wit

Het team van BeautyStudio Anoeska de Wit is inmiddels uitgebreid naar
zeven vaste medewerkers en een aantal specialisten die ons team, als daar behoefte aan is, versterken.
Hierdoor zijn wij flexibel, kunnen we extra service bieden én is ons aanbod nog completer.
Alle specialistes van BeautyStudio Anoeska de Wit zijn volledig gediplomeerd en hebben hun eigen specialisaties.

Ook fungeren wij als leerbedrijf voor stagiaires.  Wij zijn bevoegd om stagiaires te begeleiden bij hun opleiding tot schoonheidsspecialiste. Als leerbedrijf vinden wij het belangrijk om de stagiaires zoveel mogelijk ervaring op te laten doen

Wij stellen ons team graag aan u voor:

Samen staan wij voor kwaliteit!

Dit realiseren wij door de juiste vak- en productkennis en benadrukken we door onze persoonlijke visie. Jaarlijks volgen alle specialistes applicaties, diverse cursussen/bijscholingen en merktrainingen en bezoeken wij beurzen, congressen en symposia. Dit doen wij zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Persoonlijke aandacht en een flexibele instelling staan bij ons hoog in het vaandel.

Anoeska de Wit

Anoeska is eigenares van de gelijknamige BeautyStudio die zij in 2004 oprichtte.

Anoeska heeft haar opleiding Schoonheidsverzorging /Pedicure succesvol afgerond aan de Haarlemse Akademie. Daarnaast beschikt ze over diverse specialisaties zoals Permanente Make-up Artist, Visagie en Nailstyling.

“Believe in your beauty”, is een boodschap die de gedreven oprichtster haar klanten graag meegeeft.

Marja Leegwater

Marja is sinds 2008 werkzaam bij de BeautyStudio als schoonheidsspecialiste en pedicure.

Ondertussen heeft zij al ruim vijfentwintig jaar ervaring in de schoonheidsbranche waarvan negen jaar praktijkervaring bij een podotherapeut.
Marja beschikt over de ‘aantekening diabetische voet’. De goedlachse specialiste legt uit: “Ik vind het een mooie taak om de voeten hygiënisch en met alle mogelijke vakkundigheid te controleren en te verzorgen. Zo kan ik echt een verschil maken.”

Mascha Pluijmakers

Mascha is sinds begin 2011 werkzaam bij de BeautyStudio.

Haar opleiding tot schoonheidsspecialiste/pedicure heeft ze gevolgd aan het MDGO-UV te Amsterdam. Inmiddels heeft zij ook meer dan vijfentwintig jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Mascha geniet ervan om te werken aan zichtbare huidverbetering terwijl de klant ontspant. Vooral van huidverbetering door middel van Microdermabrasie en de SkinNeedler wordt ze heel blij. “Omdat er zulke prachtige resultaten mee te behalen zijn.” Haar motto? “The only way to do great work is to love what you do.” En dat doet ze.

Olga van de Laarschot

Onze Olga is sinds 2016 werkzaam bij de BeautyStudio.

Zij heeft in 2008 haar diploma behaald op het NOVA-College in Haarlem voor de opleiding tot Schoonheidsspecialiste en Kapster. Olga heeft de specialisatie Acne, haar passie ligt bij de wenkbrauwen en is verantwoordelijk voor de Henna Brows en het waxen. “Het is fantastisch om te zien dat iemands gezicht en uitdrukking door mooi gestylde wenkbrauwen compleet kan veranderen. Mensen kunnen van epileren en goed gestylde wenkbrauwen opeens een heel open blik krijgen. Dat vind ik echt hoogtepuntjes.”

Laura van de Kamp

Laura is vanaf september 2020 bij de BeautyStudio komen werken.

Met meer dan 12 jaar ervaring is Laura een mooie aanvulling op ons team. Laura heeft haar diploma Schoonheidsverzorging behaald in 2008 op het NOVA Collega. Bij Laura kun je ook terecht voor een cupping facial en zij is in 2022 gestart met de specialisatie huidverbeterende massage / bindweefselmassage..

Nathalie Tesselaar

Nathalie is het team komen versterken vanaf januari 2022.

Nathalie is werkzaam als schoonheidsspecialist en pedicure en voor velen een bekend gezicht uit de regio. Met haar vele jaren ervaring maakt zij zich onze werksystemen snel eigen.

Demi van Duin

Demi is bij ons gekomen eind 2021 en de jongste aanwinst binnen het team.

Met recent haar diploma’s op zak draait Demi nu volledig mee op de werkvloer. Onder supervisie maakt zij zich onze werkwijze eigen en stopt veel tijd en energie in het opdoen van productkennis en ervaring. Demi geeft u graag een moment van rust en ontspanning!

Jorien

Jorien is ons bekende gezicht in de BeautyShop.

Jorien komt uit Zuid-Scharwoude en heeft twee kinderen. Ze is visagiste met tevens opleidingen op het gebied van administratie/management en heeft vele jaren ervaring in de drogisterij/parfumeriebranche. Jorien werkt als de rechterhand van Anoeska en zal u enthousiast ontvangen in de BeautyStudio!

©2022 BeautyStudio Anoeska de Wit | Designed by Manon Kamp