Het team van –
BeautyStudio Anoeska de Wit

Het team van BeautyStudio Anoeska de Wit is inmiddels uitgebreid naar
zeven vaste medewerkers en een aantal specialisten die ons team, als daar behoefte aan is, versterken.
Hierdoor zijn wij flexibel, kunnen we extra service bieden én is ons aanbod nog completer.
Alle specialistes van BeautyStudio Anoeska de Wit zijn volledig gediplomeerd en hebben hun eigen specialisaties.

Ook fungeren wij als leerbedrijf voor stagiaires.  Wij zijn bevoegd om stagiaires te begeleiden bij hun opleiding tot schoonheidsspecialiste. Als leerbedrijf vinden wij het belangrijk om de stagiaires zoveel mogelijk ervaring op te laten doen

Wij stellen ons team graag aan u voor:

Samen staan wij voor kwaliteit!

Dit realiseren wij door de juiste vak- en productkennis en benadrukken we door onze persoonlijke visie. Jaarlijks volgen alle specialistes applicaties, diverse cursussen/bijscholingen en merktrainingen en bezoeken wij beurzen, congressen en symposia. Dit doen wij zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Persoonlijke aandacht en een flexibele instelling staan bij ons hoog in het vaandel.

Anoeska de Wit

Anoeska is eigenares van de gelijknamige BeautyStudio die zij in 2004 oprichtte.

Anoeska heeft haar opleiding Schoonheidsverzorging /Pedicure succesvol afgerond aan de Haarlemse Akademie. Daarnaast beschikt ze over diverse specialisaties zoals Permanente Make-up Artist, Visagie en Nailstyling.

“Believe in your beauty”, is een boodschap die de gedreven oprichtster haar klanten graag meegeeft.

Marja Leegwater

Marja is sinds 2008 werkzaam bij de BeautyStudio als schoonheidsspecialiste en pedicure.

Ondertussen heeft zij al ruim twintig jaar ervaring in de schoonheidsbranche waarvan negen jaar praktijkervaring bij een podotherapeut.
Marja beschikt over de ‘aantekening diabetische voet’. De goedlachse specialiste legt uit: “Ik vind het een mooie taak om de voeten hygiënisch en met alle mogelijke vakkundigheid te controleren en te verzorgen. Zo kan ik echt een verschil maken.”

Mascha Pluijmakers

Mascha is sinds begin 2011 werkzaam bij de BeautyStudio.

Haar opleiding tot schoonheidsspecialiste/pedicure heeft ze gevolgd aan het MDGO-UV te Amsterdam. Inmiddels heeft zij ook meer dan twintig jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Mascha geniet ervan om te werken aan zichtbare huidverbetering terwijl de klant ontspant. Vooral van huidverbetering door middel van Microdermabrasie en de SkinNeedler wordt ze heel blij. “Omdat er zulke prachtige resultaten mee te behalen zijn.” Haar motto? “The only way to do great work is to love what you do.” En dat doet ze.

Olga van de Laarschot

Onze Olga is sinds 2016 werkzaam bij de BeautyStudio.

Zij heeft in 2008 haar diploma behaald op het NOVA-College in Haarlem voor de opleiding tot Schoonheidsspecialiste en Kapster. Olga is gespecialiseerd in wenkbrauwen en is in bezit van de specialisatie Acne. “Het is fantastisch om te zien dat iemands gezicht en uitdrukking door mooi gestylde wenkbrauwen compleet kan veranderen. Mensen kunnen van epileren en goed gestylde wenkbrauwen opeens een heel open blik krijgen. Dat vind ik echt hoogtepuntjes.”

Laura van de Kamp

Laura is vanaf september 2020 bij de BeautyStudio komen werken.

Met meer dan 12 jaar ervaring is Laura een mooie aanvulling op ons team. Laura houdt van de rust en ontspanning in een behandeling wat ook maakt dat je voor een massage bij haar aan het juiste adres bent.

Saskia Kroon

Saskia is in 2020 verrijkt met een prachtige dochter. Vanaf november in dit jaar is zij bij de BeautyStudio komen werken als pedicure.

Saskia haar verleden ligt in de bakkerij. Zij is weer de banken ingedoken en is nu schoonheidsspecialist en pedicure. Waxen en masseren passen haar ook extra goed en dit zal zij samen met de pedicure behandelingen bij ons verzorgen.