Het team van –
BeautyStudio Anoeska de Wit

Het team van BeautyStudio Anoeska de Wit is inmiddels uitgebreid naar
vijf vaste medewerkers en een aantal specialisten die ons team, als daar behoefte aan, is versterken.
Hierdoor zijn wij flexibel, kunnen we extra service bieden én is ons aanbod nog completer.
Alle specialistes van BeautyStudio Anoeska de Wit zijn volledig gediplomeerd en hebben hun eigen specialisaties.

Wij stellen ons team graag aan u voor:

Samen staan wij voor kwaliteit!

Dit realiseren wij door de juiste vak- en productkennis en benadrukken we door onze persoonlijke visie. Jaarlijks volgen alle specialistes applicaties, diverse cursussen/bijscholingen en merktrainingen en bezoeken wij beurzen, congressen en symposia. Dit doen wij zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Persoonlijke aandacht en een flexibele instelling staan bij ons hoog in het vaandel.

Anoeska de Wit

Anoeska is eigenares van de gelijknamige BeautyStudio die zij in 2004 oprichtte en is tevens moeder van twee jongens.

Anoeska heeft haar opleiding Schoonheidsverzorging /Pedicure succesvol afgerond aan de Haarlemse Akademie. Daarnaast beschikt ze over diverse specialisaties zoals Permanente Make-up Artist, Visagie en Nailstyling.

“Believe in your beauty”, is een boodschap die de gedreven oprichtster haar klanten graag meegeeft.

Marja Leegwater

Marja is moeder van drie meiden en sinds 2008 werkzaam bij de BeautyStudio als schoonheidsspecialiste en pedicure.

Ondertussen heeft zij al ruim twintig jaar ervaring in de schoonheidsbranche waarvan negen jaar praktijkervaring bij een podotherapeut.
Marja beschikt over de ‘aantekening diabetische voet’. De goedlachse specialiste legt uit: “Ik vind het een mooie taak om de voeten hygiënisch en met alle mogelijke vakkundigheid te controleren en te verzorgen. Zo kan ik echt een verschil maken.”

Mascha Pluijmakers

Mascha heeft twee kinderen en is sinds begin 2011 werkzaam bij de BeautyStudio.

Haar opleiding tot schoonheidsspecialiste/pedicure heeft ze gevolgd aan het MDGO-UV te Amsterdam. Inmiddels heeft zij ook meer dan twintig jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Mascha geniet ervan om te werken aan zichtbare huidverbetering terwijl de klant ontspant. Vooral van huidverbetering door middel van Microdermabrasie en de SkinNeedler wordt ze heel blij. “Omdat er zulke prachtige resultaten mee te behalen zijn.” Haar motto? “The only way to do great work is to love what you do.” En dat doet ze.

Olga van de Laarschot

Onze Olga heeft twee zoons en is sinds 2016 werkzaam voor bij de BeautyStudio.

Zij heeft in 2008 haar diploma behaald op het NOVA-College in Haarlem voor de opleiding tot Schoonheidsspecialiste en Kapster. Olga is gespecialiseerd in wenkbrauwen en werkt momenteel aan de specialisatie Acne. “Het is fantastisch om te zien dat iemands gezicht en uitdrukking door mooi gestylde wenkbrauwen compleet kan veranderen. Mensen kunnen van epileren en goed gestylde wenkbrauwen opeens een heel open blik krijgen. Dat vind ik echt hoogtepuntjes.”

Jorien van Wonderen

Jorien is moeder van twee kinderen en als gastvrouw is Jorien het vertrouwde gezicht van onze BeautyShop.

Jorien is visagiste met tevens opleidingen op het gebied van administratie/management en heeft vele jaren ervaring in de drogisterij/parfumeriebranche. Jorien werkt als de rechterhand van Anoeska en zal u enthousiast ontvangen in de BeautyStudio!