Het team van
BeautyStudio Anoeska de Wit

Het team van BeautyStudio Anoeska de Wit

Het team van BeautyStudio Anoeska de Wit is inmiddels uitgebreid naar negen vaste medewerkers en een aantal specialisten die ons team, als daar behoefte aan is, versterken. Hierdoor zijn wij flexibel, kunnen we extra service bieden én is ons aanbod nog completer.

Alle specialistes van BeautyStudio Anoeska de Wit zijn volledig gediplomeerd en hebben hun eigen specialisaties.

Ook fungeren wij als leerbedrijf voor stagiaires. Wij zijn bevoegd om stagiaires te begeleiden bij hun opleiding tot schoonheidsspecialiste. Als leerbedrijf vinden wij het belangrijk om de stagiaires zoveel mogelijk ervaring op te laten doen

Wij stellen ons team graag aan u voor:

Samen staan wij voor kwaliteit!

Dit realiseren wij door de juiste vak- en productkennis en benadrukken we door onze persoonlijke visie. Jaarlijks volgen alle specialistes applicaties, diverse cursussen/bijscholingen en merktrainingen en bezoeken wij beurzen, congressen en symposia. Dit doen wij zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Persoonlijke aandacht en een flexibele
instelling staan bij ons hoog in het vaandel.
anoeska

Anoeska de Wit

Anoeska is eigenares van de gelijknamige BeautyStudio die zij in 2004 oprichtte.

Anoeska heeft haar opleiding Schoonheidsverzorging /Pedicure succesvol afgerond aan de Haarlemse Akademie. Daarnaast beschikt ze over diverse specialisaties zoals Permanente Make-up Artist, Visagie en Nailstyling. “Believe in your beauty”, is een boodschap die de gedreven oprichtster haar klanten graag meegeeft.

marja

Marja Leegwater

Marja is sinds 2008 werkzaam bij de BeautyStudio als schoonheidsspecialiste en pedicure.

Ondertussen heeft zij al ruim vijfentwintig jaar ervaring in de schoonheidsbranche waarvan negen jaar praktijkervaring bij een podotherapeut. Marja beschikt over de ‘aantekening diabetische voet’. De goedlachse specialiste legt uit: “Ik verzorg graag een vakkundige en zorgzame behandeling met advies waarin we samen streven naar een aangename, passende en preventieve verzorging van huid en voet tijdens en na de behandeling".

mascha

Mascha Pluijmakers

Mascha is sinds 2011 werkzaam bij de BeautyStudio.

Haar opleiding tot schoonheidsspecialiste/pedicure heeft ze gevolgd aan het MDGO-UV te Amsterdam. Inmiddels heeft zij ook meer dan vijfentwintig jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Mascha geniet ervan om te werken aan zichtbare huidverbetering terwijl de klant ontspant. Vooral van huidverbetering door middel van Microdermabrasie en de SkinNeedler wordt ze heel blij. “Omdat er zulke prachtige resultaten mee te behalen zijn.” Haar motto? ““Mijn werk is mijn passie waar ik blij van wordt en energie van krijg. Er is niets mooier dan samen met onze klanten de verbinding aan te gaan om te werken aan huidverbetering”. En dat doet ze.

olga

Olga van de Laarschot

Olga is sinds 2016 werkzaam bij de BeautyStudio..

Zij heeft in 2008 haar diploma behaald op het NOVA-College in Haarlem voor de opleiding tot Schoonheidsspecialiste en Kapster. Olga heeft de specialisatie Acne, haar passie ligt bij de wenkbrauwen en is verantwoordelijk voor de Henna Brows en het waxen. “Het is fantastisch om te zien dat iemands gezicht en uitdrukking door mooi gestylde wenkbrauwen compleet kan veranderen. Mensen kunnen van epileren en goed gestylde wenkbrauwen opeens een heel open blik krijgen. Dat vind ik echt hoogtepuntjes.”

laura

Laura van de Kamp

Laura is sinds 2020 bij de BeautyStudio komen werken.

Met 15 jaar ervaring is Laura een mooie aanvulling op ons team. Laura heeft haar diploma Schoonheidsverzorging behaald in 2008 op het NOVA Collega. Laura heeft zich gespecialiseerd in diverse huidverbeterende massages. O.a. bindweefselmassage en cupping.

“Mijn passie ligt echt bij de huidverbetering. Intensieve behandelingen mét resultaat. Ik vind het wel heel belangrijk om ook een moment van rust en ontspanning te geven waardoor huidverbetering van binnen en buiten samen komen”

nathalie

Nathalie Tesselaar

Nathalie is het team komen versterken sinds begin 2022.

Nathalie is werkzaam als schoonheidsspecialist en pedicure en voor velen een bekend gezicht uit de regio. Een behandeling bij Nathalie is een absoluut ontspanningsmoment.

“Ik probeer bij iedere behandeling ervoor te zorgen dat mijn klant kan ontspannen, opladen en met een fijn gevoel weer naar buiten gaat”.

jorien

Jorien

Jorien is, met een korte tussenpauze, werkzaam bij de BeautyStudio vanaf 2018..

Jorien is visagiste met tevens opleidingen op het gebied van administratie/management en heeft vele jaren ervaring in de drogisterij/parfumeriebranche. Jorien draagt zorg voor de BeautyShop en is verantwoordelijk voor alles wat met make-up te maken heeft.

Jorien: “With a good makeup brush every woman can be an artist!” Jorien werkt als de rechterhand van Anoeska en zal u enthousiast ontvangen in de BeautyStudio!

maren

Maren

Na een tien-weken stage en daarna een jaar stage is Maren nu sinds mei 2023 bij ons in dienst.

Maren is werkelijk een talent voor de toekomst. Zeer gemotiveerd en bevlogen in haar behandelingen maar ze is ook werkzaam achter de balie. Samen met Jorien verzorgt zij de MasterClass Visagie. Maren is gediplomeerd schoonheidsspecialist, heeft ook haar acne-specialisatie en zal in 2024 nog meerdere specialisaties aan haar portfolio toevoegen.

“Naast de huidbehandelingen en massages ligt mijn passie ook bij de manicures en make-up. Ik vind het belangrijk dat iedereen ervaart wat een goede huidverzorging voor resultaten kan geven!”

lysette

Lysette

Lysette is vanaf september 2023 ons team komen versterken.

Lysette heeft een goedlopende pedicurepraktijk gehad in Amsterdam. Na haar verhuizing wilde ze graag weer haar werkzaamheden oppakken. In Lysette hebben wij een enorme fijne collega gevonden meer veel kennis en ervaring. Uw pedicureafspraak bij Lysette kunt u completeren met een heerlijke voetreflexmassage.

Wat wij u kunnen bieden

Huidverbetering
Facials
Visagie
Pedicure
Voetreflexmassage
Massage
Bindweefselmassage
Workshops
Microdermabrasie
Skinneedling
Wenkbrauwstyling
Wimpers verven
Cupping
en meer…

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief