LYCON-
precision waxing The Skin Care company

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid
Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, waxing is hot!

Ontstaan uit passie

Het merk LYCON werd in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. De productie en ontwikkeling van cosmetica is al sinds 1935 een familiepassie, waar Lydia sinds haar eerste voetstappen mee is opgegroeid. Na uitvoerig onderzoek en het stiekem bestellen van ingrediënten onder het mom van de cosmetica afdeling van haar vader, creëerde Lydia in 1968 als tiener haar eerste wax in het geheim op het fornuis in de keuken van haar ouderlijk huis. 10 jaar later was LYCON als merk een feit!

Alleen de allerbeste ingrediënten!

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Innovatief en trendsettend met een breed én compleet assortiment

Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kunnen waxprofessionals zich gegarandeerd onderscheiden! Het LYCON assortiment bestaat uit een reeks Hot Waxen met opwindende kleuren en geuren, zachte Strip Waxen die de haren gemakkelijk verwijderen en die geen irritaties veroorzaken. De LYCOJET Waxen zijn speciaal ontwikkeld voor zachte donshaartjes. De Manifco-lijn is er voor de man en de barbiers shops. Specialistische waxen spelen in op de huidige waxtrends, zoals de Eye Brow Wax en de nieuwe luxe Pinkini-lijn, speciaal ontwikkeld voor Brazilian Waxbehandelingen. Het brede en zeer complete assortiment bevat tevens een uitgebreide lijn met harmoniserende LYCON pré- en post waxproducten die een perfect en langdurig haarvrij resultaat voor klanten garanderen.

AFSPRAAK MAKEN?

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF

©2022 BeautyStudio Anoeska de Wit | Designed by Manon Kamp