JEAN D’ARCEL-
voor elk wat wils

Dat is eigenlijk de beste samenvatting voor de cosmetica van Jean D’Arcel. Je kunt kiezen uit producten voor ieder huidtype en in elke prijsklasse. Bij gebruik van de bij jouw huid passende producten krijgt ze de juiste verzorging en blijft ze in goede conditie. De producten van Jean D’Arcel zijn waar nodig voor specifieke doeleinden voorzien van hoge concentraties met werkzame stoffen.

Uitgebreid assortiment aan huidverzorgende en huidverbeterende producten voor in de salon en voor thuisgebruik.

Jean D’Arcel levert producten van hoogwaardige kwaliteit met een zeer uitgebreid assortiment aan gezichts- en lichaamsproducten voor dames en heren. De producten zijn op biologische basis en dierproefvrij. Alle producten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met onafhankelijke instituten voor dermatologie en microbiologie. Tevens is er een 100% biologische lijn.

De producten van Jean D’Arcel zijn alleen te koop in erkende schoonheidsinstituten. Niemand is beter in staat u van advies te dienen dan de gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Want alleen zij is in staat om uw huid te beoordelen, de conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren.

De combinatie van behandelingen in de BeautyStudio met het gebruik van de juiste producten thuis is de beste garantie voor een optimale werking van Jean D’Arcel’s verzorgingssystemen.

Jean D’Arcel houdt uw huid in goede conditie en vervolmaakt haar door een perfecte verzorging!

AFSPRAAK MAKEN?

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF

©2022 BeautyStudio Anoeska de Wit | Designed by Manon Kamp