INJECTABLES –
Dr. Susan Schmidt

Dr. Susan Schmidt verzorgt onze injectables. Zij is een ervaren cosmetisch arts die haar vak met passie en toewijding uitoefent. Dr. Schmidt studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Helsinki, Finland, en heeft in 1999 de huisartsenopleiding afgerond. Vanaf 2002 beschikt zij over haar eigen praktijk.

Haar aandachtsgebieden zijn de cosmetische toepassingen van botox, zoals expressierimpels in het gelaat en de medische toepassingen van botox zoals overmatig zweten, tandenknarsen en migraine. Daarnaast voert zij behandelingen uit met hoogwaardige, natuurlijke huidvullers waarmee het verloren volume in het gelaat hersteld kan worden. Behandelingen zijn geschikt voor zowel dames als heren.

Veiligheid, comfort en zorg voor de cliënt staan zoals u van ons gewend bent ook bij Dr. Schmidt voorop. Zij behoudt haar deskundig en esthetisch oog door het bezoeken van congressen en masterclass-workshops in binnen- en buitenland.

U kunt vrijblijvend een gratis consult aanvragen waarbij uw vragen met betrekking tot behandelingen, mogelijkheden, etc. door haar beantwoord worden. Indien u dat wenst kunt u direct daarna een behandeling ondergaan.

Wilt u nu alvast meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Prijzen variëren al naargelang uw wensen, beginnend bij € 150,00.
Klik hier voor meer informatie.

AFSPRAAK MAKEN?

OPENINGSTIJDEN:
maandag: zijn wij gesloten
di t/m vrij: 08:30-17:30 uur
zaterdag: 8:30-15:00 uur
zondag: zijn wij gesloten

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF