Verbeter uw huidconditie met een gelaatsbehandeling

behandelingen en prijzen

Gelaatsbehandelingen verbeteren de huidconditie en beperken de kans op het ontwikkelen van onzuiverheden. Wij gebruiken cosmeceuticals (van REVIDERM en Décaar, een tussenvorm van cosmetische en medische producten) die we helemaal afstemmen op uw huidtype. Omdat uw huid dagelijks bloot wordt gesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf raden we aan om regelmatig een facial te ondergaan. Wij adviseren u graag over een goede balans tussen deze salonbehandelingen en de thuisverzorging die gezamenlijk het gewenste resultaat opleveren.

Onze behandelingen zijn van diverse intensiteitsniveaus, welke behandeling wij bij u vinden passen blijkt na een eerste kennismakingsbehandeling. Daarin luisteren wij naar uw wensen en verwachtingen en zullen we u informeren over onze mogelijkheden met onze diverse merken en over bijbehorende resultaten.
De keuze uit onze diensten is groot maar wij helpen u graag op weg!

Bent u nieuw en wenst u een gelaatsbehandeling? Dan adviseren wij u om de
Kennismakingsbehandeling van 60 of 90 min. te boeken.

Komt u via het boekingssysteem niet tot een gewenste afspraak of wilt u liever persoonlijk contact? Mail of bel ons dan gerust! Wij kijken graag met u mee om een passende afspraak te vinden.

Voor meer informatie over onze merken, verwijzen wij u graag naar de producten pagina’s.

Wij werken bij BeautyStudio
altijd vanuit een 4-stappenplan:

Huidanalyse

Huidadvies

Behandeling

(Thuis)Verzorging

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief