BEAUTYSTUDIO ANOESKA DE WIT –
ons COVID-19 protocol

RICHTLIJNEN EN PROTOCOLLEN

Hygiene en kwaliteit hebben wij altijd hoog in het vaandel staan. U kunt van ons op aan dat wij uw en ons welzijn optimaal in acht nemen.

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en hanteren de protocollen van de Code van de Schoonheidsspecialist en de Code van de voetverzorger. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisaties de ANBOS, de ProVoet en de Huidprofessional. Middels de Anbos zijn wij aangesloten bij de WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) en daarop wordt toegezien door de Inspectie van de Gezondheidszorg.

Tot ziens bij BeautyStudio Anoeska de Wit!

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Ik kom al jaren bij Anoeska en haar team en ben een heel tevreden klant!
Het team weet precies wat voor mijn gezicht, handen of voeten het allerbeste is.  Ze werken volgens de nieuwste methoden en  met de beste producten. Ik weet mij in goede handen en kan mij in alle rust aan hun weldadige zorgen overgeven. Anoeska en haar meiden vormen een deskundig, warm en betrokken team en bezorgen mij elke keer dat ik in de salon ben een ultiem verwenmoment.

Een prettige salon, een fijne omgeving, waar je door zeer vriendelijke en deskundig personeel goede behandelingen kunt krijgen voor je gezicht, lijf of voeten. Het is voor mij, al 12 jaar lang, nog steeds een ‘cadeautje’ om er eens in de 7 weken naar toe te kunnen gaan. Een moment voor jezelf!

©2022 BeautyStudio Anoeska de Wit | Designed by Manon Kamp