BEAUTYSTUDIO ANOESKA DE WIT –
ons COVID-19 protocol

BELANGRIJKE AANPASSINGEN PROTOCOL EN WIJZIGINGEN OPENINGSTIJDEN!

Met aangepaste protocollen en andere werkwijzen maar met dezelfde kwaliteit en vol enthousiasme zijn wij in mei weer van start gegaan. En dat enthousiasme hebben we aan u te danken. Al het support in welke vorm dan ook sterkt ons. Heel hartelijk bedankt hiervoor! Deze protocollen zijn ondertussen herzien en we stellen u graag op de hoogte van de wijzigingen.

Aanpassingen Covid-protocol (v.a. 30/9/2020)
Wij werken volgens protocollen en richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisaties de ANBOS en de ProVoet.

  • Het advies van de overheid (d.d. 30/09/2020) is het dragen van een mondmasker voor zowel dienstverlener (wij deden dit al maar zullen dit ook in de winkelruimte doorvoeren) als bezoeker. Wij verzoeken u een mondmasker te dragen bij het betreden van onze BeautyStudio.
  • Wij ontvangen u bij aankomst bij de deur en begeleiden u naar de behandelruimte. Kom alsjeblieft zo stipt mogelijk op de afgesproken tijd naar de afspraak en kom alleen. Wij proberen zo min mogelijk personen gelijktijdig in de BeautyStudio te hebben om onze beschikbaarheid voor de behandelingen ook zo groot mogelijk te houden en te voldoen aan de richtlijnen.
  • In verband met de maatregelen stellen we u de bekende vragen voor binnenkomst in onze Studio. Mochten er klachten zijn verzoeken wij toch echt vooraf de afspraak te annuleren. Natuurlijk is dat ontzettend jammer voor ons beiden maar die verantwoording moeten wij samen nemen. Daarnaast willen we extra vermelden dat ook bijvoorbeeld een koortslip een contra-indicatie is voor een behandeling bij ons. Bij twijfel over gezondheidsvragen neem dan vooraf contact met ons op om dit te bespreken.
  • In de behandelruimte mag het mondmasker, indien nodig, af. Deze legt u op een speciaal onderlegvel. Na de behandeling zet u deze weer op, u ontvangt een handdesinfectie, wij gooien het onderlegvel weg en begeleiden u verder.
  • Wij werken nog niet met dekbedden maar aangezien de maatregelen wat langer duren hebben wij nieuwe fleecedekens die over de handdoeken gaan, die wij per keer kunnen wassen. Deze gebruiken wij bij behandelingen vanaf 60 min.
  • Het gebruik van maken van ons toilet is mogelijk, maar wij verzoeken u dit te beperken. Wij desinfecteren het toilet na ieder bezoek.
  •  Wij schenken geen koffie en thee, maar bieden na iedere behandeling gekoeld water aan.
  • Wil je graag een dagmake-up aansluitend aan je behandeling? Dit is weer mogelijk, maar geef dit dat aan bij het maken van je afspraak.
  • Bent u op vakantie geweest in een risicogebied? Denk dan aan de twee weken quarantaine bij thuiskomst.

Openingstijden
Om onze beschikbaarheid voor de behandelingen te optimaliseren werken wij op afspraak. Dit geldt voor behandelingen, make-upadvies maar ook voor het ophalen van producten, cadeaubonnen etc.

Wel is het mogelijk om vanaf 28 juli, tijdens onderstaande openingstijden, zonder afspraak binnen te lopen voor bijvoorbeeld (make-up) advies, vragen, het maken van afspraken of het afhalen van producten:
– woensdag tussen 9:00-12:00 uur
– vrijdag tussen 9:00-12:00 uur
– zaterdag tussen 9:00-12:00 uur

Tot ziens bij BeautyStudio Anoeska de Wit!

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Ik kom al jaren bij Anoeska en haar team en ben een heel tevreden klant!
Het team weet precies wat voor mijn gezicht, handen of voeten het allerbeste is.  Ze werken volgens de nieuwste methoden en  met de beste producten. Ik weet mij in goede handen en kan mij in alle rust aan hun weldadige zorgen overgeven. Anoeska en haar meiden vormen een deskundig, warm en betrokken team en bezorgen mij elke keer dat ik in de salon ben een ultiem verwenmoment.

Een prettige salon, een fijne omgeving, waar je door zeer vriendelijke en deskundig personeel goede behandelingen kunt krijgen voor je gezicht, lijf of voeten. Het is voor mij, al 12 jaar lang, nog steeds een ‘cadeautje’ om er eens in de 7 weken naar toe te kunnen gaan. Een moment voor jezelf!