BINDWEEFSELMASSAGE –
behandelingen en prijzen

Bindweefsel is het ‘cement’ dat jouw lichaam stevig houdt. Wanneer je wat ouder wordt en merkt dat je huid verslapt, kan een bindweefselmassage je lichaam of gezicht weer steviger maken.

Het maakt rimpels en littekens minder zichtbaar en laat je huid stralen als nooit tevoren. De behandeling werkt als onderhoud, maar is ook zeer geschikt mocht je binnenkort een feestje hebben.

Een bindweefselmassage zorgt voor verbetering van je huidconditie. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Het is een goede rimpel- en littekenbehandeling, als dit professioneel wordt toegepast. Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd met jaarlijkse bijscholing. (Er is een wezenlijk verschil tussen een training en een opleiding bindweefselmassage.)

De huidspecialiste past speciale diepe massagetechnieken toe, die op het bindweefsel inwerken. Zo vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing. Met versteviging van je huid tot gevolg.

Bij ons wordt de Bindweefselmassage uitsluitend in een Facial aangeboden. De voor en na-behandeling zijn van groot belang voor het uiteindelijke resultaat.

 • BINDWEEFSELMASSAGE, 60 MIN.
  € 79,50
  (Reiniging / Peeling / Uitzuiveren / Bindweefselmassage / Werkstofconcentraat / Afsluitend met complete verzorging)
 • BINDWEEFSELMASSAGE COMPLETE, 90 MIN.
  € 95,00
  (Reiniging / Peeling / Uitzuiveren / Bindweefselmassage / Werkstofconcentraat / Liftend masker / Afsluitend met complete verzorging)
 • KUUR: 6 BEHANDELINGEN + 1 GRATIS

AFSPRAAK MAKEN?

OPENINGSTIJDEN:
maandag: zijn wij gesloten
di t/m vrij: 8:30-17:30 uur
zaterdag: 8:30-15:00 uur
zondag: zijn wij gesloten

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF